میگو پروران

میگو پروران

در زمینه آبزی پروری و فعالیت های شیلاتی- وب نگار تخصصی علی کریمی
میگو پروران

میگو پروران

در زمینه آبزی پروری و فعالیت های شیلاتی- وب نگار تخصصی علی کریمی

غذای میگو، تغذیه و رشد

غذای میگو، تغذیه و رشد

در پرورش میگو غذای مکمل 70-60 درصد کل هزینه تولید را شامل می‌شود. دادن غذای کافی به جانوران پرورشی برای اطمینان از اینکه به رشد مورد دلخواه برسند برای یک مدت زمان مشخص، لازم است. کیفیت غذای میگو و استراتژی غذادهی برای رشد خوب و تولید بالا خیلی مهم است. انتخاب دقیق یک غذای باکیفیت و مدیریت آن برای کنترل ضریب تبدیل غذا( FCR ) در پرورش میگو خیلی مهم است. یک غذای تجاری کارخانه‌ای بایست روش کنترل کیفی کاملی را در مورد فرمولاسیون غذایی، انتخاب مواد‌اولیه با کیفیت خوب، ساخت غذای پلت، انبار مواد‌اولیه و انبار نهایی غذای ساخته شده دنبال نماید. موارد مذکور برای تولید غذای با کیفیت خیلی مهم هستند. کیفیتهای مختلف غذای میگو سبب تولید غذاهای با کیفیت متفاوت و قیمت متفاوتی خواهند شد. ما می‌توانیم ارزش غذایی غذای میگو را با استفاده از مواد غذایی باکیفیت خوب افزایش دهیم.

پیشنهادات و توصیه‌هایی برای انتخاب غذای با کیفیت میگو:

a.      وضعیت فیزیکی

1-1- یکسان بودن سایز و رنگ غذا بایستی آزمایش شود

1-2- غذای پلت شده نبایستی خاکه داشته باشد

1-3- غذای پلت نبایست زمانیکه در آب ریخته می‌شود شناور بماند

1-4- کیسه‌های غذا نباید پاره باشد یا هیچ سوراخی نباید داشته باشد

1-5- سطح غذای پلت بایستی صاف باشد

1-6- غذا باید بوی خوبی داشته باشد و بوی کپک زدگی نداشته باشد

1-7- غذای پلت بایستی خشک باشد و ناصافی یا رطوبت نداشته باشد

1-8- غذای پلت نبایستی کپک زده باشد

2- پایداری در آب

2-1- یک غذای با کیفیت بالا بایستی زمانیکه در آب ریخته می‌شود 3-2 ساعت پایدار باشد و بعد از شکسته شدن پلتها نرم خواهند شد

2-2- یک غذای با بیش از 8 ساعت پایداری در آب غذای خوبی نیست

2-3- پلت بدون پایداری در آب منتهی به از دست دادن غذا و هزینه اضافی می‌شود و به آسانی آب استخر را آلوده می‌کند و مدیریت استخر مشکل خواهد شد.

2-4- پایداری پلت زمانی قابل قبول خواهد بود که پلتها در آب به مدت 30 دقیقه نگهداشته شوند و مشاهده شود چگونه پلت در آب از هم پاشیده می‌شود.

جذابیت غذا

2-5- اگر میگوها پلتهای غذایی را بگیرند و از آن تغذیه کنند، نشان می‌دهد که پلتها را ترجیح می‌دهند.

2-6- ما می‌توانیم جذابیت غذاهای مختلف را بوسیله جداکردن آنها از هم و قراردادن در سینی های غذادهی مشاهده نمائیم. غذایی که در سینی‌ها اول از همه مصرف می‌شود و پس از چک کردن، اگر سینی خالی باشد نشان می‌دهد آن غذا نسبت به بقیه جذابتر است.

3-سلامت

           اجزای غذایی که استفاده می‌شوند بایستی کیفیت بالایی داشته باشند و عاری از سموم یا علف کش باشند.

1-    قابلیت پلت شدن

 4-1- زمانیکه یک غذای باکیفیت خوب جویده می‌شود           مزه شیرین دارد که از آرد ماهی تازه است.

4-2- برعکس اگر ما غذای بدی بجویم، بی‌حسی در زبان را حس خواهیم کرد که به دلیل تازه نبودن آرد ماهی است.

5- سایز پلت

سایزهای غذای پلت شده وابسته به اندازه میگو است. میگوهای کوچک غذای با سایز پلت کوچک را می‌گیرند اما میگوهای بزرگتر به پلت بزرگتر نیاز دارند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد