-
گردش مالی 305 میلیاردی بخش تکثیر و پرورش میگو
سهشنبه 28 خردادماه سال 1392 08:02
شیلات هرمزگان و گردش مالی 305 میلیاردی بخش تکثیر و پرورش میگو در سال91 به گزارش روابط عمومی سازمان شیلات ایران، معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان از گردش مالی 305 میلیاردی دو بخش تکثیر و پرورش میگو شیلات استان در سال 91 خبر داد. علی کریمی با اشاره به اهمیت بالای صنعت تکثیر و پرورش میگو در چرخه اقتصادی کشور...
-
50هزار هکتاز از اراضی هرمزگان مستعد پرورش میگو
یکشنبه 26 خردادماه سال 1392 08:13
50هزار هکتاز از اراضی هرمزگان مستعد پرورش میگو دریانیوز:معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان از شناسایی 50هزار و 331 هکتار از اراضی مستعد پروش و تکثیر میگو ار در استان هرمزگان خبرداد . روزنامه دریا - یکشنبه، 26 خرداد 1392، دریانیوز:معاون آبزی پروری اداره کل شیلات هرمزگان از شناسایی 50هزار و 331 هکتار از اراضی مستعد...
-
هرمزگان؛ قطب صنعت تکثیر و پروش میگو
یکشنبه 26 خردادماه سال 1392 08:10
هرمزگان؛ قطب صنعت تکثیر و پروش میگو صبح ساحل، فرهنگ و هنر _استان هرمزگان بواسطه داشتن بیش ازهزارو 400 کیلومترنوارساحلی(900 کیلومترنوارساحلی و500 کیلومترسواحل جزایر)ازشرقی ترین نقطه استان دربندرجاسک واقع دردریای عمان تاغربی ترین نقطه درشهرستان پارسیان دارای ظرفیت های بسیاری در تکثیر و پرورش میگو است.بگونه ای که با...
-
کیفیت آب و مدیریت استخرپرورش میگو
چهارشنبه 8 خردادماه سال 1392 08:08
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 کیفیت آب و مدیریت استخر مدیریت کیفیت آب یکی از جنبههای خیلی مهم در مزارع پرورش میگو است که مستقیماً تولید را کنترل مینمایند. مدیریت کیفیت آب بهینه، کف استخر سالمتر و میگوی سالمتر منتج به تولید بهتر میشود. بنابراین مدیریت خوب کف استخر و کیفیت آب...
-
ذخیرهسازی بچه میگو در استخر
یکشنبه 29 اردیبهشتماه سال 1392 08:33
ذخیرهسازی پستلارو معمولاً لارو میگو در آب با شوری ppt 30-28 تولید میشود. اما پستلارو اغلب در استخرهایی که شوری آن بالاتر است ذخیرهسازی میشود. به هر حال طی حمل و نقل پستلارو در کیسههای پلی اتیلنی به میزان 2500-2000 قطعه در هر کیسه بستهبندی و در جعبههای یونولیتی قرار داده میشود. درجه حرارت آب تا 25-23 درجه...
-
انتخاب بچه میگو
یکشنبه 8 اردیبهشتماه سال 1392 07:57
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 کیفیت پستلارو میگو میزان رشد و بقای میگو در استخرهای پرواری اغلب بستگی دارد به کیفیت پستلارو. کیفیت بد پستلارو همیشه نتیجه بدی دارد. کیفیت بد پستلارو و همسایز نبودن پستلارو باعث رشد کند درمقایسه با پست لارو خوب در همان دوره پرورشی میگردد....
-
میگو سالم ترین غذای جهان
یکشنبه 1 اردیبهشتماه سال 1392 08:41
میگو سالم ترین غذای جهان . میگو یک منبع بسیار غنی از ویتامین D ویتامنی 12 B و سلنیوم بوده و مقدار ناچیزی چربی و کالری دارد. میزان پروتئین موجود در هر 120 گرم میگو حدود 7/23 گرم می باشد (که 7/47 درصد از نیاز روزانه را تامین می کند). میگو همچنین به عنوان یک منبع غنی از آهن ، ویتامین B3 (نیاسین) شناخته شده است. ترکیبات...
-
کوددهی استخرپرورش میگو
شنبه 31 فروردینماه سال 1392 08:12
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 کوددهی: به منظور افزایش تراکم فیتوپلانکتون، کوددهی یا اضافه کردن مواد مغذی مکمل به خاک و آب استخرهای پرورش میگو کاملاً ضروری است .به طور اساسی دو نوع کود با توجه به منبع اصلیشان وجود دارد. کیفیت کودها بستگی به نسبت نیتروژن، فسفر، پتاسیم( NPK ) دارد....
-
آمادهسازی استخرپرورش میگو
دوشنبه 26 فروردینماه سال 1392 08:01
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 آمادهسازی استخر آمادهسازی استخر یکی از جنبههای مهم پرورش میگو است. غذا، کود، پلانکتون، ضایعات میگو و رسوبات از دوره تولید قبلی بارآلی کف استخر را میسازند بنابراین خیلی ضروری است که کف استخر را به اندازه کافی تمیز و سالم نگه داریم. شیب مناسب کف و...
-
تولید پایدار میگو و مدیریت سلامت آن در استان هرمزگان
دوشنبه 19 فروردینماه سال 1392 08:22
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 تولید پایدار میگو و مدیریت سلامت آن در استان هرمزگان مدیریت سلامت میگو بیماریها یکی از بزرگترین موانع آبزیپروری پایدار هستند. بیماریهای میگو از بحثهای خیلی پیچیده هستند که با مدیریت خوب و مدیریت مناسب سلامت میگو قابل کنترل میباشند. مدیریت سلامت...
-
نکات مورد توجه برای پرورش گونه وانامی
شنبه 17 فروردینماه سال 1392 08:31
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 نکات مورد توجه برای پرورش گونه وانامی الف: در هچری و مراکز تکثیر میگو : 1- تنها مولدین SPF بایستی از مراکز معتبر دیگر آورده شود. 2- اجازه تکثیر بایستی به 1 یا 2 مرکز داده شود که بتوانند تحت تأثیر شرایط بهداشتی خوب با مدیریت مناسب، پست لارو تولید...
-
میگوی وانامی گونه پرورشی در استان هرمزگان
یکشنبه 11 فروردینماه سال 1392 08:18
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 میگوی وانامی گونه پرورشی پیشنهادی در استان هرمزگان لیپتوپنوس وانامی از تمامی جوانب تقریباً مشابه سفید هندی است جز تفاوتهای اندکی که دارای اهمیت هستند مثل رشد سریعتر تا 20gr ، بقای بیشتر و تولید بالاتر، مقاومت بیشتر در مقابل بیماری و نیازهای پروتئینی...
-
موقعیت پرورش میگو در هرمزگان
یکشنبه 11 فروردینماه سال 1392 08:12
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 موقعیت پرورش میگو در هرمزگان استان هرمزگان یکی از مناطق آب و هوایی مرطوب و داغ کشور میباشد که پرورش میگو در این موقعیت، شغل سختی است. به هر حال مجاورت این استان با خلیجفارس و نوار ساحلی گستردهای که از بوشهر در غرب شروع و تا سیستان و بلوچستان در...
-
مروری بر وضعیت آمار صید( ماهیگیری) و آبزی پروری جهانی
یکشنبه 13 اسفندماه سال 1391 08:21
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA مروری بر وضعیت آمار صید( ماهیگیری) و آبزی پروری جهانی مترجمین: علی محمدیاری و عادل دندانی (The state of world Fisheries and Aquaculture 2012(FAO منبع : بر اساس آمار منتشره از سازمان خوار و بار کشاورزی جهانی (فایو) میزان کل تولید و عرضه محصولات شیلاتی حاصله از صید و آبزی پروری...
-
وضعیت جهانی بازار و تولید میگو ی پرورشی
سهشنبه 31 مردادماه سال 1391 12:16
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 وضعیت جهانی بازار و تولید میگو ی پرورشی برگرفته شده از ترجمه : مهندس علی قوام پور در شماره ژانویه/فوریه نشریه Global Aquaculture Advocate موضوع وضعیت تولید کشورهای مطرح تولید کننده میگو پرورشی مورد توجه قرار گرفته است.نمودارها و ارائه اطلاعات در این...
-
زمینه های سرمایه گذاری پرورش میگو(قسمت دوم )
سهشنبه 31 مردادماه سال 1391 12:08
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 زمینه های سرمایه گذاری پرورش میگو(قسمت دوم ) میزان تولید جهانی میگو : بر اساس آمار منتشر شده از سوی فائو در سال 2007 میزان تولید جهانی میگو ( صید و رورش) از مرز 5/6 میلیون تن تولید گذشت و برای اولین بار تولید میگوی پرورشی از صید میگوی دریایی با حدود...
-
زمینه های سرمایه گذاری پرورش میگو
یکشنبه 15 مردادماه سال 1391 12:58
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 زمینه های سرمایه گذاری پرورش میگو(قسمت اول ) اشاره : برخی از خوانندگان این وبلاگ علاقه مند هستند تا با نحوه سرمایه گذار ی در طرح پرورش میگو آشنا شوند . بدین منظور یکسری مطالب که از جزوه راهنمای سرمایه گذار ی سازمان شیلات ایران استخراج شده است . که...
-
کارکرد و نقش تشکل های صنفی میگوپروران در توسعه پرورش میگو
چهارشنبه 11 مردادماه سال 1391 13:18
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4 مقدمه : در جامعه امروزی ارتباطات گروهی جایگزین ارتباطات فردی شده است واین جوامع بر اساس عقل و خرد جمعی اداره میشوند، از این روی نقش و جایگاه تشکلها در توسعه اجتماعی و اقتصادی پرورش دهندگان میگو بخوبی قابل تعریف و تبیین است . بر حسب سوابق حدود دو...
-
وضعیت جهانی صنعت شیلات
پنجشنبه 8 دیماه سال 1390 10:52
بیشتر از نصف پروتئین دریایی جهان از طریق آبزی پروری تامین می شود ،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد ( FAO) آبزی پروری سریعترین منبع پرورش پروتئین حیوانی جهان است و در زمان حاضر تقریباً نیمی از مصرف ماهی جهان را تامین می کند . بر این اساس، گزارش آبزی پروری جهان در سال 2010 نشان می دهد که...
-
آشنایی با تکثیر و پرور ش میگو
چهارشنبه 16 شهریورماه سال 1390 12:37
اشاره: مراجعه مکرر دانش آموزان مقاطع تحصیلی و حتی دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی رشته های غیر مرتبط شیلاتی و درخواست مطلب در زمینه پرورش میگو برای ارایه در جلسات بحث و تحقیق بابی شد تا مقاله کلی و تقریبا" جامع اما به زبان ساده برای این دسته از عزیزان تهیه گردد مقاله حاضر برای این منظور تهیه گردیده و امید است...
-
وضعیت تولید میگو در هرمزگان
چهارشنبه 16 شهریورماه سال 1390 09:35
وضعیت تولید میگو در هرمزگان تولید میگو در ایران از چند سال پیش کاهش یافته است . تولید میگو تحت تأثیر چندین عامل قرار گرفته است. بروز بیماری ویروسی در خوزستان (سال 1382-1381) و بوشهر (درسال1384) در استان سیستان و بلوچستان طوفان گونو در سال 1386 و بروز بیماری لکه سفید مزارع پروشی را به تعطیلی کشاند. در استان هرمزگان اگر...
-
اهمیت و ارزش غذایی میگو در امنیت غذایی و سلامت جامعه
شنبه 15 مردادماه سال 1390 11:25
اهمیت و ارزش غذایی میگو در امنیت غذایی و سلامت جامعه / علی کریمی اشاره : با توجه به اهمیت و نقش آبزیان در امنیت غذایی و سلامت جامعه و همچنین اهمیت میگو در سبد غذایی خانواده های ایرانی و تولید بسیار مناسب و سالم و با کیفیت که از طریق پرورشی در کشور بدست می آید مصرف آن کاملا" توصیه میگردد زیرا میگوی پرورشی بدلیل...
-
برداشت میگو و مدیریت آن
چهارشنبه 29 تیرماه سال 1390 11:42
برداشت میگو و مدیریت آن برنامه ریزی برداشت میگو برداشت میگو در زمان درست وسایز مناسب در اقتصادی کردن تولید میگو بسیار مهم واساسی می باشد. تهیه جدول سایزهای مناسب میگو برای فروش می تواند در برنامه ریزی برای برداشت کمک زیادی نماید. بنابراین دقت در رسیدن به سایزهای اقتصادی در گونه های مختلف میگو از افزایش F.C.R وبه دنبال...
-
چالش های پرورش میگو
شنبه 31 اردیبهشتماه سال 1390 11:15
چالش های پرورش میگو چالش های زیادی در پرورش میگو وجود دارد. صنعت پرورش میگو شامل یک مجموعه به هم پیوسته می باشد. این صنعت دارای زنجیره هایی مثل کارگاه تکثیر ،مزرعه عمل آوری و بازرگانی وغیره است. عوامل مورد نیاز پرورش میگو عبارتند از: 1- داشتن اطلاعات صحیح و هماهنگی لازم بین عوامل مرتبط با این صنعت. 2- داشتن سازمادهی...
-
چرا به فن آوری های جدید درآبز ی پروری نیاز داریم
دوشنبه 26 اردیبهشتماه سال 1390 10:58
چرا به فن آوری های جدید درآبز ی پروری نیاز داریم خلاصه: از سال 1970 تولیدات آبز ی پروری بطور متوسط سالیانه 9/8 در صد رشد داشته است در حالیکه در همین بازه زمانی رشد ماهیان صید شده از دریا و تولید گوشت به ترتیب 2/1 و 8/2 بوده است . برای پاسخگویی به نیازها باید در پنج دهه آینده ابزی پرور ی تا 5 برابر رشد نماید .این توسعه...
-
روشهای غذادهی میگو
سهشنبه 20 اردیبهشتماه سال 1390 08:49
روشهای غذادهی غذادهی معمولا به صورت پخش کردن غذا در استخر انجام می شود. میگوهای کوچک اغلب برای تغذیه به کناره های استخر ودر امتداد دایکها می ایند. از اینرو غذادهی در یک ماه اول در فاصله 10-1 متری شیب دایک صورت می گیرد. زمانی که میگو ها بزرگتر شدند ،محل غذادهی تغییر کرده وبه سمت وسط استخر نزدیکتر می شود ،پس بهتر است در...
-
مدیریت غذادهی در پرورش میگو
دوشنبه 26 مهرماه سال 1389 11:31
مدیریت غذادهی در کنار طراحی استخرها ، موقیعت مکانی مزرعه ،کیفیت آب و سلامت بچه میگوها از اهمیت بالایی در پرورش میگو برخوردار است. عوامل موثر بر مدیریت غذادهی عبارتند از انتخاب نوع غذا، وضیعت نگهداری آن ، روشهای غذادهی وزمان غذادهی دارد.در غذادهی اینکه چه مقدار غذا ودر چه زمانی ودر کجاهای استخر غذادهی انجام شود بسیار...
-
غذای میگو
یکشنبه 25 مهرماه سال 1389 08:26
در پرورش میگو به طور متوسط بین 50 تا 60 درصد هزینه تمام شده میگو مربوط به غذا می باشد.یک غذای مناسب باعث تضمین تولید خوب در پرورش میگو می شود. کیفیت مناسب غذای میگو و برنامه غذادهی متناسب با بازماندگی استخرها باعث رشد خوب میگوها و تولید بالا در پرورش میگو می شود.بنابراین انتخاب صحیح غذای میگو وکنترل غذادهی ومتعاقب آن...
-
کیفیت آب استخرپرورش میگو
یکشنبه 24 مردادماه سال 1389 12:30
مدیریت کیفیت آب در استخرها مهمترین عامل در رشد مناسب میگو ودست یافتن به تولید مناسب می باشد. مدیریت مناسب کیفیت آب می تواند به سالم شدن کف استخر و رسیدن به تولید مورد نظر کمک شایانی نماید.از این رو مدیریت کیفیت آب وکف استخر نقش مهمی در پرورش میگو ایفا می کند. آب دارای مقدار زیادی مواد یونی وغیر یونی است که اساس کیفیت...
-
آماده سازی استخرپرورش میگو
شنبه 22 خردادماه سال 1389 08:36
آماده سازی استخرها یکی از مهمترین مراحل پرورش میگو می باشد.ضروری به نظر می رسدکه کف استخر تمیز و آماده شود.وضعیت مناسب کف ،شیب استخر و تسطیح دایکها در یک تولید خوب استخر کمک می کند. در سیتم پرورش در استخرهای خاکی بهبود شرایط استخر بعد از برداشت از اهمیت بالایی برخوردار است. غذای طبیعی یکی از مهمترین منبع غذایی در...